View Project

BELGRAVIA APARTMENT

Architecture
Studio Indigo was involved in the refurbishment of a three bed Listed Apartment located in one of the most prestigious addresses in Belgravia. It's a successful collaboration with Interior Designers, Todhunter Earle, which has resulted in a striking eclectic mix of old and new,
Read MoreView Project
View Project

OLD CHELSEA

Architecture
This detached single family house occupies a prominent position with unique views of a communal garden. Its architectural quality and rich detailing contribute immensely to the character of the Conservation Area.

Read MoreView Project
View Project

Listed Townhouse

Architecture
Situated on the edge of a leafy garden square in Holland park, the Blue House is a Grade II listed Georgian, four storey, end of terrace house. Although almost in a state of ruin, the house had undeniable potential and Studio indigo set about resurrecting it to its former glory.
Read MoreView Project
View Project

Hanover Square

Architecture
Located on the Ground Floor of an office building in Mayfair, this project involved the sub division of an existing reception area, to create a marketing suite for one of London’s most prestigious developers.

Read MoreView Project
View Project

Upper Phillimore II

Architecture
A grand house built in the mid 1840’s on the Phillimore Estate, the house had been subdivided into flats in the 1950’s. The house was compromised of the main house and side wing, with a small rear extension and garage block to the rear. It was in a very poor state of disrepair.
Read MoreView Project
View Project

Acacia

Architecture
A Grade II corner house in St John’s Wood stood empty for nearly a decade and was fire damaged and neglected. The detached house now sits resplendent, faithfully restored, with a few architectural contemporary twists to add a little spice and excitement.
Read MoreView Project
View Project

Dawson

Architecture
The newly created spaces within this house were designed to take advantage of the light and views to increase the feeling of space within the house. Each new space had its own character and identity from the cellar-like games room to the grand and imposing entrance hall.
Read MoreView Project
View Project

The Boltons

Architecture
Studio Indigo underwent a protracted planning battle with the local Council in order to widen the house and remodel the rear extension. This was partially successful and the increased width of the house allowed the house to be planned in a much more rational and simple manner.
Read MoreView Project
View Project

Phillimore IV

Architecture
The house was re-planned internally re-creating a new ‘memorable staircase’ around which all the new rooms were planned. These principle rooms were re-orientated to overlook the west facing garden and Holland Park.
Read MoreView Project
View Project

Campden Hill Road

Architecture
This mid-19th century semi-detached blue plaque property hides behind its façade an exciting and dramatic surprise. A once cramped and unbalanced layout meant that the family had quickly outgrown their home.
Read MoreView Project
See More Projects