Studio Indigo Logo
04 April 2022

Project in Notting Hill

  • Project in Notting Hill

    Work has commenced on site of a new and exciting project in bohemian Nottinghill.

    This very wide apartment on two levels opens onto a stunning garden and our task was to bring the outdoors in. The lower ground floor has been reconfigured with a new internal garden that links through to the outside. The master bedroom suite has been laid out around this new garden flooding the space with light.

    On the upper level the kitchen and family rooms are redesigned for a more contemporary living. The interior design has been designed to complement the clients stunning art collection. The look is understated luxury with beautiful materials including a stunning sculpted dressing room by Benoit Averly.